GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


21th of June of 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies

Hui fa 311 anys de la cremà de Xativa

19th of June of 2018
Hui fa 311 anys que l'eixercit Borbo cremà la Ciutat de Xativa, deixant al Regne de Valencia sense Furs i, acabant en l'epoca de maxim esplendor de la cultura i la llengua valenciana.
No deixarem de lluitar per lo que es nostre.
EL CATALANISME ATACA FENT DE SANT JOAN LA FESTA DELS "PAISOS"

19th of June of 2018
De nou atre atac del catalanisme contra els valencians, en esta ocasio, volen catalogar la festivitat de Sant Joan com a festa d'uns territoris inexistents: els seus ineventats "Paisos Catalans", insultant aixina als historics territoris que l'imperialisme pancatalaniste vol absorvir i anular. Es costum per desgracia estos atacs de la Generalitat catalana, pero ¿I els politics valencians que van de valencianistes? ¿No fan res al respecte front ad este insult?
FESTA INFANTIL VALENCIANISTA

19th of June of 2018
El passat dumenge celebrarem en el Parc de l´Oest de Valencia una Festa Infantil per tal de mostrar als mes menuts els jocs tradicionals valencians, ademes d´un monto de tallers i activitats per a que les generacions mes jovens comencen a coneixer lo que es nostre, lo que de veres n´hi ha que transmetre: lo valencià. 
El GAV i l´Institut d'Estudis Valencians estem molt contents pels agraïments de molts pares, els que "per fi han trobat una fira infantil sense intromissions catalanistes".
QUART ANIVERSARI SENSE ANFOS RAMON

19th of June of 2018
El 17 de juny es va complir quart aniversari de la mort de qui fora vicepresident del GAV, el nostre amic i gran poeta N'Anfos Ramon. L'any passat celebrarem una velada poetica en la seua memoria i enguany, com fem anualment, reclamem que se li otorgue un carrer en el seu honor, com mereix un valencià de renom i tan guardonat com ell, maxim exponent de la poesia valenciana actual.
DECATHLON PROMOCIONA EL CATALA EN VALENCIA

16th of June of 2018
S´ha estes la noticia de que Decathlon Valencia, està oferint en les maquines d´atencio al client diversos idiomes de lliure eleccio per als usuaris, quina es la sorpesa, quan entre les opcions se pot vore el catala, en lloc de la llengua valenciana. Si be es cert que el contingut correspon a la bandera que se mostra, la cuatribarrada, per a fer us del catala.
Per lo que demanem a Decathlon que utilise les Normes del Puig i en la opcio de llengua valenciana mostre una Real Senyera.
En cas de nesessitar ajuda, mos fiquem a la seua disposicio per a traduir i dotar de ferramentes de traduccio.

Es per allo que animem a tots els usuaris indignats a que formulen una reclamacio personant-se en els establiments Decahtlon o per mig de correu electronic denunciant esta situacio que discrimina i insulta als valencians en els següents motius: GRAN NIT DEL PREMI LLEALTAT 2018

16th of June of 2018
El 8 de juny tingue lloc el Premi Llealtat 2018, otorgat enguany al gran valencianiste En Juli Moreno i Moreno. Una gran nit en la que fruirem de germanor i grans parlaments plens de reflexions, reconeiximents, recorts i enaltiments. ¡Enhorabona Juli!
21 ANYS DE LA GRAN MANIFESTACIO

16th of June of 2018
El 13 de juny de 1997, el poble valencià ixque al carrer en defensa de nostre estatut d´autonomia, llengua i cultura valencianes.
Despres de 21 anys seguim lluitant per allo que hem segut, som i serem a pesar dels intents d´aculturisacio del poble per part dels politics. Atacs, oblits i manipulacions que en l´implicacio, persistencia i coherencia purament valencianista podrem guanyar.
#relleuGeneracional #LluitaPerValencia
ÀPUNT CATALANISTA

16th of June of 2018
À Punt ha demostrat en les poques hores de vida allo que en son dia advertirem, una RTVV al servici dels politics que intensifica mes encara que Canal 9 el catalanisme que tant els identifica i per el que treballen sense vergonya traicionant al poble valencià. #dessintonisaAPunt#RTVVenValencià #LlenguaValenciana
FESTA INFANTIL VALENCIANISTA

16th of June of 2018
El mati del dumenge 17 de juny acodix a la festa infantil que organisem junt a l'Institut d'Estudis Valencians en el Parc de l'Oest de Valencia. ¡Acosta't en la teua familia i disfruta d'un monto d'activitats!

LA GENERALITAT ANTIVALENCIANA DISCRIMINANT LA LLENGUA VALENCIANA

25th of May of 2018
Novament mos trobem un nou capitul dels tants atacs a la llengua valenciana i com tristament es costum, en el beneplacit dels politics “valencians”. Un acte que organisa La Generalitat Valenciana en el Centre del carme i palau de pineda.

CONFERENCIA FALSOS MITES DEL CATALANISME

CONFERENCIA LLENGUA NAPOLITANA, PATRIMONI CULTURAL UNIVERSAL EN PERILL

ADOCTRINAMENT ANTIVALENCIÀ EN LA SAFOR (TROBADES 2018)

DENUNCIA DEL GAV PER LA CATALANISACIO D'AUSIAS MARCH I LA PRESENCIA D'UNA TERRORISTA COLABORADORA DE TERRA LLIURE EN ELS PREMIS DE BENIARJO

DEMANEM EL CARRER FRANCESC ROCA TRAVER EN TORREBLANCA

YA TENIM GUANYADOR DEL PREMI VALENCIANIA 2018

JORNADA CULTURAL "TOTS ELS DIES 9"

JORNADA DE REPLANTACIO EN LA SERRA CALDERONA

CONFERENCIA DEL PATRIMONI VALENCIÀ

FINS SEMPRE, NACHO SANTODOMINGO

DEMANEM L'ETIQUETAGE EN VALENCIÀ DELS PRODUCTES DE CONSUM

APLAÇAT L'HOMENAGE AL PARE FULLANA

El GAV denuncia a Escola Valenciana al Sindic de Greuges

NOVA DATA DE CELEBRACIO DE L'OFRENA AL PARE FULLANA

El GAV denuncia l'adoctrinament d'Escola Valenciana

El GAV organisa este dumenge una Ofrena Homenage al Pare Fullana

El GAV denuncia l'utilisacio de denominacions politisades en l'Universitat de Valencia

Conferencia de N'antoni Fontelles "Llengua Valenciana: processos d'assimilacio i suplantacio" (Modul B del Curs d'Historia i Cultura Valencianes)

El GAV demana a l'Elig CF que utilise la Llengua Valenciana en la seua web

CONCURS FALLER "Premi Valenciania"

La Sexta omet al Valencia CF


Curiosities

EL CATALANISME DE COMPROMIS

Una volta mes, Compromís i els seus amics independentistes catalans anant junts de la ma.
En esta ocasio Nomdedeu fent presencia participant en un acte de A.N.C en soport als presos politics. Ha deixat prou clares les seues idees, dient en l’acte “Sereu independents. Nosaltres vindrem darrere”. ¿Algu seguix dubtant del vincul entre Compromis i l’independentisme catala? #STOPcatalanisme #nomosenganyen.
Select Interface Language:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.53 Seconds