GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


26th of April of 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies

CONFERENCIA DE L´ULTIM DIJOUS DE MES ENTOR A SANT VICENT FERRER

25th of April of 2019
Este ultim dijous de mes, coincidint en la semana de la festivitat de Sant Vicent Ferrer i en l'any del seu sext centenari, Ferran Ribes, el President de l'Institut d'Estudis Valencians, vindra a parlar-mos de la figura del Patro del Regne en l'imaginari valencià. Una conferencia innovadora en la que mos parlarà tambe d'alguns dels aspectes mes desconeguts de Sant Vicent Ferrer ¡No t'ho pergues! 
CURIOSITATS ENTOR AL DIA DEL LLIBRE

25th of April of 2019
Atra idea i festivitat valenciana que atres s'han apropiat. Reivindiquem i celebrem lo nostre. Els valencians som pioners i una terra rica en cultura des de fa sigles, No ho oblidem mai... 
¡FELIÇ DIA DEL LLIBRE! LO RAT PENAT AL SERVICI DEL PP (EDITORIAL ROGLE CONSTANTI LLOMBART)

25th of April of 2019
Es important no vincular l´activisme cultural en la politica i mes encara si son partits antivalencians que mos han venut al millor postor i en eleccions trauen la Real Senyera a pasejar. Vos deixem en esta interessant editorial del Rogle Constanti Llombart Nº 151 (Abril 2019).


EL GOVERN CENTRAL BLOQUEJA 3.100 MILLONS D´EUROS ALS VALENCIANS

25th of April of 2019
Mentires i promeses que mai deixen de sorprendre´ns.
¿I els politics que mos representen? ¿No diuen res?
Governe qui governe hem seguit i seguirem igual fins a que una força purament valenciana que no tinga que obeir a ningu paralise esta discriminacio i atacs constants.¡NoSomMonedaDeCanvi!

INFORMACIO D´ESTE BLOQUEIG: LASPROVINCIAS
LA TELEVISIO CATLENCIANA VA DE MAL EN PIJOR

25th of April of 2019
Segons comunica ELCONFIDENCIAL, des de la mateixa cadena reconeixen que no tenen audiencia, i que alguns ni els coneixen.
Tal volta siga per la calitat del seu contingut, pero segur que molt te que vore la llengua empleada en dit canal entre atres.

NOU VIDEO DELS YOUTUBERS VALENCIANISTES

25th of April of 2019
Nou video dels youtubers valencianistes del Mon de Juan i Patri, que en esta ocasio mostren un video sobre els idiomes marginats del mon.
Esperem que  vos agrade.

VELADA POETIC-FESTIVA

25th of March of 2019
Este dijous, ultim de març celebrarém la tradicional i esperada velada poetic-festiva en la seu del GAV, de la ma d'alguns dels grans autors de poesia en Llengua Valenciana com son Ampar Cabrera, Ferran Gil, Josep Nebot, Juanjo Serra (Guanyador del Premi Valenciania 2019), Manolo Lagardera i Sito Sanchis. Estem segurs de que mos faran fruir i riure com tots els anys en el seu humor i ingeni. En acabant continuarém en l'habitual picaeta del GAV. 
Vos esperem este dijous a les 20h en la nostra seu 
¡NO T'HO PERGUES!
PREMI LLEALTAT 2019

22th of March of 2019
Tenim l'honor d'anunciar al guanyador del PREMI LLEALTAT 2019, ell es En FERRAN RIBES, treballador incansable en defensa de l'Identitat Valenciana a tots els nivells i President del nostre organisme academic i normatiu referent l' Institut d'Estudis Valencians. La seua dedicacio, constancia i llealtat cap a un autentic ideari purament valencianiste el fan mereixedor d'este prestigios guardo ¡ENHORABONA! Pronte publicarém l'entrevista al nostre premiat d'enguany per a que sapiau mes d'ell i de la seua admirable llabor.
PRESENTACIO DE LLUNA EN PERIGEU I SORPRESA FINAL

22th of March of 2019
¡ACTE IMPRESCINDIBLE EL DIVENDRES 29! 
💙❤️💛 Lola Garcia Broch vindra a la nostra seu per a presentar-mos la seua novela de vivencies de postguerra, "Lluna en Perigeu" publicada per Edicions Mosseguello -que acaba d'eixir en segona edicio- i ademes, EN PRIMICIA s'estrenarà el video de la seua entrevista que han realisat els nostres amics de Raonem ¡NO T'HO POTS PERDRE!
ENTREGA DEL PREMI VALENCIANIA

22th of March of 2019
Acte d´entrega per part de nostres presidentes del Palet i diploma del PREMI VALENCIANIA 2019 💙❤️💛 a la @fallapintorsegrelles per l'escena del llibret infantil de Joan Josep Serra. Gracies a les falleres majors, presidents i als demes fallers per fer-mos sentir com en casa i sobretot per defendre la valenciania des de la seua falla

LA PENYA VALENCIANISTA GRUP D´ACCIO EN EL CENTENARI DEL VCF

C´S JUSTIFICA L´INFRAFINANCIACIO

BLINDACIO DEL CANAL "À PUNT"

GUANYADOR DEL PREMI VALENCIANIA 2019

JORNADA FESTIVA FALLERA

PANCATALANISME I SUBVENCIONS

DONES VALENCIANES EN EL CURS D´HISTORIA

RIBO I ELS INTERESSOS DEL "pais valencià"

3 DE MARÇ DIA DE LA LLENGUA VALENCIANA

ESTRELLA GALICIA ROTULA ESTES FALLES EN LLENGUA VALENCIANA

MASCLETÀ I PAELLA DE GERMANOR

CONFERENCIA `ORDENACIO DEL TERRITORI I TOPONIMIA VALENCIANA´

IX CERTAMEN POETIC "PARLANT EN AUSIAS MARCH"

CRIDÀ 2019, CRONICA

¿GRAFITIS EN EL PATRIMONI VALENCIÀ?

UN SENADOR DE COMPROMIS OBLIDA QUE DES DE FA MOLTS ANYS EL VALENCIANISME ESTÀ FART DEL CATALANISME

VINE A LA CRIDÀ 2019

NOU VIDEO DEL MON DE JUAN I PATRI

PRESENTACIO DEL LLIBRE ¨EL ÚLTIMO VALENCIANO¨

EL GOVERN ANTIVALENCIÀ FIRMA UN ACORT EN ANDORRA PER A LA PROMOCIO DEL CATALA

PRESENTACIO DEL LLIBRE ¨EL ÚLTIMO VALENCIANO¨Select Interface Language:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.41 Seconds