GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


19 de Febrero de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies

VINE A LA CRIDÀ 2019

19 de Febrero de 2019
Vine junt a les JJGAV a l´acte que dona inici a la millor festa del mon. T´esperem este dumenge en la cridà 2019.
Convoquem a les 18h en l´antiga casa dels caramels.
Ya fa olor a polvora... 
¡Valencians! ¡ya estem en falles!
NOU VIDEO DEL MON DE JUAN I PATRI

19 de Febrero de 2019
Nou video dels youtubers valencianistes de moda d´El Món De Juan i Patrisobre la falsetat del peno de la conquista.
Recomanem la seua visualisacio i seguiment del canal.
PRESENTACIO DEL LLIBRE ¨EL ÚLTIMO VALENCIANO¨

19 de Febrero de 2019
Excelent presentacio que tinguerem el gust de presenciar el passat divendres 15 de febrer, del llibre 'El último valenciano' de Juan Vicente Valls Calatayud. 
Una gran ferramenta per a coneixer i entendre el conflicte valencià.No esperes mes per a adquirir esta obra tan necessaria.
EL GOVERN ANTIVALENCIÀ FIRMA UN ACORT EN ANDORRA PER A LA PROMOCIO DEL CATALA

19 de Febrero de 2019
Si ya existia una convalidacio llingüistica en Catalunya per part del P.P. Ara els del 'canvi' amplien els certificats academics en Andorra en acreditacions de coneiximents llingüistics de catala.Els distints politics antivalencians tenen algo en comu, suplantar la llengua i cultura valencianes.#MarzàCatalaniste #LlenguaValenciana #stopCatalanisme #Renegats

PRESENTACIO DEL LLIBRE ¨EL ÚLTIMO VALENCIANO¨

14 de Febrero de 2019
No te pergues la presentacio del novedos llibre de Juan Vicente Valls Calatayud sobre el conflicte valencià. ¨El último valenciano¨
Vos esperem a les 20:00h en la seu del GAV (C/Julián Peña Nº3 de Valencia Ciutat)
CUERS D´HISTORIA OBERT, `ELS REIS MUSULMANS DE VALENCIA´

14 de Febrero de 2019
3° sessio del modul B del curs obert d'historia. L'escritor i investigador Enric Calvo mos parlarà dels reis musulmans de Valencia. A les 19:00h en C/Julián Peña,3 de Valencia Ciutat
No t'ho pergues.
ACTIVITAT CULTURAL `TOTS ELS DIES 9´

7 de Febrero de 2019
El proxim dissabte dia 9 de febrer Convencio Valencianista celebrarà el "Tots els dies 9" d'este mes.El Grup d´Accio Valencianista, entitat colaboradora, vos participa lo següent: Se dedicarà a l'escultor Octavio Vicent. La seua obra i la seua personalitat avalen esta decisio, reforçada ademes per la possibilitat de complementar-la en la visita a l'exposicio que sobre la "Mare de Deu dels Desamparats" es troba instalada en les sales del MUVIM (Museu de l'Ilustracio i la Modernitat) en la ciutat de Valencia. El lloc per a quedar, a les 10:30 h, sera en l'esplanada front a la porta principal d'acces al museu, pel carrer Quevedo.
CONCURS FALLER "Premi Valenciania"

7 de Febrero de 2019
Un any mes, des del GAV volem oferir un premi a una de les festes mes importants i mes internacionals de la Cultura Valenciana: LES FALLES. Sense dubte un dels que deurien de ser bastio de resistencia de l'identitat i la tradicio valenciana, les falles no poden deixar de participar en este PREMI VALENCIANIA. 
2° SESSIO DEL MODUL B DEL CURS D´HISTORIA

6 de Febrero de 2019
Este dijous 7 de febrer tindra lloc la conferencia-coloqui “Veritat, conflicte i llengua” dins del Curs de  Cultura Valenciana de l’Institut d’Estudis Valencians. En esta ocasio el ponent sera el poeta i escritor d’Alaquas En Just Llorca.

 Llorca es un poeta reconegut que va guanyar el premi Ciutat de Valencia, en 1992 en l’obra “La consumacio del amants” i ha publicat atres poemaris, entre els que es pot destacar “Com  el crit d’un angel”. Tambe es un consumat colaborador de prensa, ha publicat centenars d’articuls en periodics com Las Provincias, Diario de Valencia o Valencia hui.

Com sempre l’acte tindra lloc a les 19 h en la seu del GAV en el carrer Julian Peña, 3 de Valencia ciutat, l’entrada es lliure.
IX CERTAMEN POETIC PARLANT EN AUSIAS MARCH

23 de Enero de 2019
S´aproxima el IX Certamen poetic "Parlant en Ausias March".  Per lo que vos convidem a participar en el mateix i fer la maxima difussio per a realisar el certament en honor a Ausias March en la semana de la llengua valenciana. CURS D´HISTORIA (SEGON MODUL)

ACLARACIO: "MONGÓ O MONTGÓ"

HOMENAGE DE "TOTS ELS DIES 9" A LUCRECIA BORJA

EXIGIM LA PERMANENCIA DE BLASCO IBAÑEZ EN VALENCIA

HA FALTAT MANUEL ZARZO I LOZANO

SUBVENCIONS ENTRE ELS ANTIVALENCIANS

BON NINOU 2019

GRAN EXIT EN LA FIRA DE NADAL DEL LLIBRE VALENCIÀ

NADAL SOLIDARI

EN ESTES FESTES CONSUMIX CAVA VALENCIÀ

VIDEO DE LA TAULA DE TERRITORI EN EL CONGRES VALENCIANISME 2018

BON NADAL

CONCENTRACIO EN RECOLÇAMENT DEL SECTOR AGRICOLA

L´ART I OFICI D´ARGENTERS DE VALENCIA

FIRA DE NADAL DEL LLIBRE VALENCIÀ

NADAL SOLIDARI

LA CONSTITUCIO ESPANYOLA EN NORMES DEL PUIG

EL MON DE JUAN I PATRI I L´ESTATUT VALENCIÀ

VALENCIANISME EN EL MARATO VALENCIA 2018

CONFERENCIA "TRES REGNES I UN CONDAT"

EXIT EN EL CONGRÉS VALENCIANISME 2018Selecciona Idioma de la Interfaz:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Página Generada en: 0.44 Segundos