GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


30 de Març de 2020

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Contacta en nosatres

Si estas interessat en les activitats del Grup d'Accio Valencianista, vols colaborar en nosatres o simplement vols fer-te soci del GAV, envia-nos un correu electronic. Todts els comentaris i sugerencies al voltant d'esta pagina web son benvinguts. Gracies!
Tambe pots demanar mes informacio de les nostres activitats i de com fer-te soci tocant-nos per telefon
Telf/Fax: 96 341 22 22
o visitant-nos en:
C/ Julián Peña Nº 3
46018 Ciutat de Valencia
Reine de Valencia


Si no tens temps de visitar-nos o ajudar-nos “fisicament” tambe pots colaborar economicament en nosatres, per a que pugam continuar lluitant per la Llengua Valenciana i per la nostra Patria Valenciana, fent l’ingres que consideres adequat en este nº de conte corrent de Bankia:
nº de cuenta: ES59 2038 6529 1760 0007 5027

El teu nom:

El teu E-Mail:

Mensage:

Codic HTML no està permes

Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.12 Segons