GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


23 de Maig de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: DUMENGE 24 DE FEBRER ACTE DEL GAV EN LA CRIDÀ DE LES FALLES

Enviat per GAV el 21 de Febrer de 2013
 
Comunicats Joventuts GAVAmics i germans de lluita:

Una volta mes el GAV demana als seus afiliats, simpatisants, amics, i valencianistes en general, una quedada per a anar tots junts a un acte valencianiste: LA CRIDÀ de les Falles en el Cap i Casal.
 Es el dia mes esperat pal mon faller: i com no, el GAV un any mes (practicament a estat present des de fa mes de 35 anys), anirà per a recolzar este entranyable acte del mon faller.
Este proxim dumenge dia 24 de febrer, tenim que recolzar l'acte que se farà com sempre en les historiques portes de nostra ciutat: les Torres dels Serrans. Este acte supera sempre les 50.000 persones, aixina que es molt important estar presents. Per aixo se demana maxima assistencia, i que tota la gent que puga porte Reals Senyeres en pals, per a que durant tot l'acte flamege nostra amada ensenya per tots els llocs de l'acte que anuncia les festes per excelencia del poble valencià: LES FALLES.
  

Quedarem com sempre a les 18:00 hores en la porta de la casa de ''los caramelos'', en front just del riu i al costat de les Torres dels Serrans. Es el carrer que va des de la plaça de la Verge fins al riu (que està les Corts Valencianes).Recordeu, Dumenge 24 de Febrer, a les 18:00 hores en la porta de la casa de ''los caramelos''.


¡¡¡Vixca el Regne de Valencia i vixca les Falles!!!

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.44 Segons