GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


22 de Juliol de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: VII CERTAMEN POETIC PARLANT EN AUSIAS MARCH

Enviat per GAV el 10 de Marē de 2017
 
Comunicats GAVUn any mes, el Grup d'Accio Valencianista, ha celebrat el Certamen Poetic Parlant en Ausias March front a la tomba del poeta en la Seu de Valencia. 

Enguany recordarem a dos persones fidels a este certamen com foren Na Vicenta Mateu i el Pare Climent, que per desgracia, mos han deixat enguany.

En l'acte presentat pel nostre companyo En Victor Zanon, la ganadora d'enguany, N'Ampar Cabrera, declamà per a gust de tots el seu vers en honor al poeta valencià que ya s'unix a l'Estrofa d'Honor. Junt ad ella, els demes participants del certamen d'enguany llegiren tambe els seus poemes, abans de tancar l'acte entonant el nostre Himne Regional.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.14 Segons