GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


14 de Decembre de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: No a la Plaça del Falangiste Joan Fuster

Enviat per GAV el 16 de Maig de 2017
 
Comunicats GAV
Davant la noticia del canvi de nom de la Plaça Eduard Marquina de la ciutat de Valencia, per “Plaça de Joan Fuster” a peticio de l'Ajuntament de Valencia, el GAV protestem energicament i en motius de pes.


 Des del GAV demanem que el nom de la la Plaça d'Eduard Marquina no siga substituida pel de Joan Fuster, en primer lloc perque si s'efectuara este canvi s’estaria incomplint la Llei de Memoria Historica, ya que recordem que Joan Fuster fon actiu militant falangiste durant anys.

El GAV tambe rebugem el nomenament d'esta plaça per ser Fuster l'inventor dels "Països Catalans", proyecte que atenta contra l’identitat valenciana, i el sentiment de la majoria del poble valencià, provocant de segur malestar veïnal. Este proyecte politic imperialiste i sense rigor historic, destruix la singularitat i identitat de la nostra cultura i milenaria llengua.  

En conseqüencia, i sent coherents en lo que supon defendre l’identitat i cultura valencianes, des del GAV demanem a l'Ajuntament de Valencia que a la Plaça Eduard Marquina se li canvie el nom, pel  d’una persona important  per a la cultura valenciana, com per eixemple: Anfós Ramon i Garcia, Josep Climent i Barber o Vicent Giner Boira. 

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.16 Segons