GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


14 de Decembre de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: HOMENAGE A ANFÓS RAMON I GARCIA

Enviat per GAV el 18 de Juny de 2017
 
Comunicats GAVAhir, 17 de Juny de 2017 recordarem al gran poeta valencià N’AnfósRamon i Garcia en el tercer aniversari de la seua mort. Mos deixà el que ha segut el poeta mes prolific i guardonat de les lletres valencianes dels ultims temps, pero ahir, se demostrà que encara el tenim molt present i que seguix emocionant-mos en els seus versos i en el recort de la seua amistat i espirit incansable de lluita valencianista.


L’acte que organissà el GAV, a iniciativa de les seues Joventuts, contà en la presencia de grans poetes de l’actualitat valenciana i de bons valencianistes de diverses entitats. El recolzament a esta iniciativa tan justa i mereixcuda pel nostre volgut poeta, se fon patent per l’adhesiode les grans associacions valencianes i de moltes entitats culturals: AELLVA (Associacio d'Escritors en Llengua Valenciana), Associacio de Sant Vicent Ferrer de l'Altar del Tossal, Altar de Sant Vicent Ferrer de l'Eliana, Associacio Valencia Cultural Via Augusta i Cami de Sant VicentMartit, Centenar de la Ploma de Manises, Circul Civic Valencià, Confraria del Sant Caliç, Convencio Valencianista, Institut d'Estudis Valencians, Joventuts Ratpenatistes, Moviment Social Torres Blaves, Torres Blaves, Orden poético literaria Juan Benito, Patronato de la Real Académia de Cultura Valenciana, Renovacio Cultural Valenciana, Rogle cultural Constantí Llombart. 

En acabant de donar a coneixer la biografía de l’ex Vicepresident del Grup d’Accio Valencianista, recordant la seua pertinença a tantissimes associacions valencianes, tant festives, com lliteraries, com culturals valencianistes, aixina com alguns dels seus premis mes rellevants, com el Premi Nacional de Lliteratura en Llengua Valenciana de l'Associacio d'Escritors en Llengua Valenciana en l'any 2002, i per supost, destacant en orgull que fon tambe nostre Premi Llealtat 2008, donarem pas a les declamacions en recort de N’Anfós. Iniciaren en unes emotives paraules i anécdotes tres grans poetes que foren companyons i amics de l’homenajat, paraules tambe de lluita per la Patria Valenciana, que Anfós portava en el cor i en la ploma PepeSabater, Ferran Gil i Sito Sanchis. Continuant en les declamacions per part dels representants d’algunes de les entitats adherides, finalisant en les Joventuts del GAV, promotors de l’acte, representats per la seua presidenta. Com a colofó de l’acte, proyectarem l’emotiu video que feu l’AELLVAen en el seu recort l’any de la seua mort, emocionant a tots els presents en les images del gran poeta i bon amic, que mos deixà en 2014. 

Finalment, com a part de la campanya #CarrerAnfósRamon que el GAV ha iniciat demanant a l’Ajuntament de Valencia que done a un carrer del Cap i Casal a tan ilustre valencià, tots els presents se feren una fotografía en cartells del Carrer Anfos Ramon i Garcia. Vorem si el govern vol sentir la voluntat del Poble Valencià.   

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.15 Segons