GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


22 de Giner de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: Presentacio i Firma de "Cronologia Elemental de l'Historia Valenciana"

Enviat per GAV el 27 de Juny de 2017
 
Comunicats GAVEl proxim divendres 30 de Juny a les 20h. en la seu del GAV (Carrer Julián Peña, 3 baix, Valencia) tindra lloc la presentacio i firma del llibre "Cronologia Elemental de l'Historia Valenciana" d'Albert Cuadrado i de la Flor, tancant aixina el cicle de conferencies del curs 2016-2017.


Este nou treball d'En Albert Cuadrado, es un llibre molt visual i util tant per als que volen iniciar-se en el coneiximent de l'historia valenciana, com per a qui vol tindre un llibre practic a on trobar els grans moments de la nostra historia, des de la prehistoria fins a l'actualitat i als personages mes rellevants.

Albert Cuadrado i de la Flor (1970, Russafa) es llicenciat en Geografia i Historia per l´Universitat de Valencia. Es u dels mes destacats investigadors sobre la historia del Regne de Valencia. Ha desenrollat la seua activitat cientifica en diversos ambits de la nostra cultura destacant els seus treballs sobre la historia de la musica valenciana, el Misteri d'Elig, la batalla d'Almansa, l'obra de Vicent Marti i Soler o la vida del Papa Lluna. Participà en la fundacio de l´associacio de jovens escritors AL RAS ocupant la secretaria entre 1998 i 2000.

Ha dirigit l'edicio de multitut de llibres com les antologies “Colps en la paret”, "Deixant apart l´estil dels trobadors" (l´Oronella), "El misteri d´Elig i uns atres texts sacres valencians" i "Flor d´enamorats" de Joan Timoneda, dins de la coleccio Classics valencians de l´Oronella. Fon colaborador de la revista lliteraria “Lletraferit” (1996-2003), de la revista europea de les llengües romaniques minoritaries "Mic-Romania" (Brusseles) i membre del consell de redaccio de la revista “Revers”. Ha participat en el Comite de l´Idioma Valencià en la promocio de dita llengua en l´extranger (Brusseles i Lisboa) i va ser comissari de l´exposicio “El Valencià llengua historica” (Expolingua-Madrit 1999). I en l'actualitat ocupa el carrec de director de la Seccio d'Historia, Llengua i Etnografia de l'Institut d'Estudis Valencians, editor del nou llibre de Cuadrado.

Esperem vore-vos a tots en la presentacio i firma del nou llibre que tot valencianiste deuria d'incloure a la seua biblioteca personal.

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.15 Segons