GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


20 d'Octubre de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: La Generalitat denomina en la seua uep a Valencia com a "ciutat catalana"

Enviat per GAV el 5 de Juliol de 2017
 
Comunicats GAV
Des de el Grup d'Accio Valencianista entitat cultural valenciana fundada en l'any 1977 en defensa i promocio de les senyes d'identitat valenciana, mos sentim profundament indignats per la falta de sensibilitat i amor de nostres governants fea nostra terra.
Una pagina web de l'Institut Valencià de Cultura, pertanyent a la Generalitat Valenciana, ha promocionat un event cultural en el Palau de les Arts Reina Sofía usant un text a on s'afirma que Valencia es una ciutat de Catalunya. 

En dita web se promociona la representacio de  «El anillo de los Nibelungos» (Richard Wagner)  a on diu textualment "the Catalan city of Valencia".

El Regne de Valencia des de la seua fundacio ha segut un regne independent, en lleis, llengua,simbols..., en definitiva te una identitat propia i diferenciada tant del Regne d'Arago,  com del Regne de Balears i per suposts dels Comtats Catalans.

Mai Valencia ha segut una ciutat catalana i este fet falsifica greument la nostra historia, atentant contra el nostre Estatut d'Autonomia, concretament en l'articul primer, en el que no menciona res dels fantasiosos "països catalans" ni de ninguna vinculacio geografica o identitatia en Catalunya.

ART. 1 "El Poble Valencià, historicament organisat com Regne de Valencia, se constituix en Comunitat Autonoma, dins de l'unitat de la Nacio espanyola, com expressio de la seua identitat diferenciada com nacionalitat historica i en l'eixercici del dret d'autogobern que la Constitucio Espanyola reconeix a tota nacionalitat, en la denominacio de Comunitat Valenciana".

Per aixo solicitem que s'actue contra esta web de la Generalitat Valenciana, que incomplix nostre Estatut d'Autonomia i prostituix l'identitat del poble valencià,  eliminant este contingut de forma immediata.


  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.14 Segons