GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


14 de Decembre de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Comunicats: 1 d'octubre, Valencia seguirà sent moneda de canvi

Enviat per GAV el 1 d'Octubre de 2017
 
Comunicats GAVDavant la pantomima catalanista que esta causant un gran revol en la societat durant estos ultims dies, i degut a com els seus desijos manifests d’anexionisme, aixina com el seu chantage institucional afecten el Regne de Valencia, volem manifestar que estem davant d´un conflicte que ha segut permes i potenciat per els mateixos que, escandalisats per la situacio, ara volen “fer respectar la llei”. Un circ mijatic sembrat durant decades a base de subvencions, permisibilitat i pactes en grans beneficis per al catalanisme.


Precisament el mateix Govern “salvapatries” que ha fomentat el catalanisme en la nostra terra, va declarar el passat dia 22 de setembre a traves del seu ministre d´economia l’oferta de millores economiques per a Catalunya a canvi de la seua renuncia a l’independencia. Este teatre ya no asombra als valencians, que hem patit des de fa molts anys el despreci dels Governs centrals i autonomics valencians, sent utilisats com a moneda de canvi per a satisfer els interessos catalans, entre atres moltissims casos, com va passar en 1996 en el pacte de Reus entre Pujol i Zaplana pel qual se vengué la nostra Llengua Valenciana.


Lo ben cert, es que esta nova amenaça de referendum illegal esta conseguint lo que ells volen: publicitat gratuita. ¿Qué conseguixen en les seues amenaçes? Conseguixen ofertes de millores economiques, mes autonomía i una considerable publicitat internacional. Se boten la llegalitat, pero no sofrixenconseqüencies. Com no les han sufrit en les constants violacions dels drets dels valencians.


No sabem com  finalisarà el dia 1 d´octubre ni les conseqüencies del mateix.  Lo que si sabem es que els valencians seguirem eixint perdent, be a base de pactes o be a base d´absorcio imperialista d´uns imaginaris “paisos catalans” que tant reclamen els pancatalanistes, els que se declaren defensors de la “democracia i llibertat” del poble catala, pero que no obstant eixercixen un genocidi cultural i una absorcio imperialista contra l’identitat i autonomía del poble valencià. 


Als valencianistes, que hem estat patint este atac i esta humiliacio constant de vore la nostra identitat i llengua suplantades, nostra historia furtada, nostres chiquets adoctrinats, que hem vist com els governs mos utilisaven com a moneda de canvi, mentres, no nomes no havien conseqüencies, sino que ademes els politics i certs sectors de la societat se rien de mosatros, diguent que “veiem fantasmes”. Ho deyen aquells que no volien vore, que no li donaven importancia, o que colaboraven en eixe terrible procesde catalanisacio que ha assolat el nostre Regne, els mateixos que ara s’escandalisen i diuen no explicar-se com s’ha aplegat a eixa situacio en Catalunya; s’ha aplegat cedint als chantages, i deixant-los fer, pero sobretot, s’ha aplegat venent als autentics regnes historics: Valencia, Arago i Balears, a les ambicions del proyecte nacionaliste expansioniste del pancatalanisme.  

  

 
Opcions


 Versio Imprimible Versio Imprimible


Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.23 Segons