GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


21 de Juny de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Grup d'Accio Valencianista: Comunicats GAV

Buscar en este Topic:   


Hui fa 311 anys de la cremà de Xativa

19 de Juny de 2018
Hui fa 311 anys que l'eixercit Borbo cremà la Ciutat de Xativa, deixant al Regne de Valencia sense Furs i, acabant en l'epoca de maxim esplendor de la cultura i la llengua valenciana.
No deixarem de lluitar per lo que es nostre.
EL CATALANISME ATACA FENT DE SANT JOAN LA FESTA DELS "PAISOS"

19 de Juny de 2018
De nou atre atac del catalanisme contra els valencians, en esta ocasio, volen catalogar la festivitat de Sant Joan com a festa d'uns territoris inexistents: els seus ineventats "Paisos Catalans", insultant aixina als historics territoris que l'imperialisme pancatalaniste vol absorvir i anular. Es costum per desgracia estos atacs de la Generalitat catalana, pero ¿I els politics valencians que van de valencianistes? ¿No fan res al respecte front ad este insult?
FESTA INFANTIL VALENCIANISTA

19 de Juny de 2018
El passat dumenge celebrarem en el Parc de l´Oest de Valencia una Festa Infantil per tal de mostrar als mes menuts els jocs tradicionals valencians, ademes d´un monto de tallers i activitats per a que les generacions mes jovens comencen a coneixer lo que es nostre, lo que de veres n´hi ha que transmetre: lo valencià. 
El GAV i l´Institut d'Estudis Valencians estem molt contents pels agraïments de molts pares, els que "per fi han trobat una fira infantil sense intromissions catalanistes".
DECATHLON PROMOCIONA EL CATALA EN VALENCIA

16 de Juny de 2018
S´ha estes la noticia de que Decathlon Valencia, està oferint en les maquines d´atencio al client diversos idiomes de lliure eleccio per als usuaris, quina es la sorpesa, quan entre les opcions se pot vore el catala, en lloc de la llengua valenciana. Si be es cert que el contingut correspon a la bandera que se mostra, la cuatribarrada, per a fer us del catala.
Per lo que demanem a Decathlon que utilise les Normes del Puig i en la opcio de llengua valenciana mostre una Real Senyera.
En cas de nesessitar ajuda, mos fiquem a la seua disposicio per a traduir i dotar de ferramentes de traduccio.

Es per allo que animem a tots els usuaris indignats a que formulen una reclamacio personant-se en els establiments Decahtlon o per mig de correu electronic denunciant esta situacio que discrimina i insulta als valencians en els següents motius: LA GENERALITAT ANTIVALENCIANA DISCRIMINANT LA LLENGUA VALENCIANA

25 de Maig de 2018
Novament mos trobem un nou capitul dels tants atacs a la llengua valenciana i com tristament es costum, en el beneplacit dels politics “valencians”. Un acte que organisa La Generalitat Valenciana en el Centre del carme i palau de pineda.
CONFERENCIA FALSOS MITES DEL CATALANISME

23 de Maig de 2018
Conferencia a carrec de Lola García Broch una gran valencianista que ha dedicat sa vida a la defensa de l'identitat dels valencians des de l'ensenyança, la politica i diverses associacions culturals. Este divendres 25 de maig en la seu del GAV, mos oferirà un recull de sa llarga experiencia al front del valencianisme i de la lluita anticatalanista en una conferencia que courà al catalanisme durant molt de temps. ¡Les mentires del catalanisme quedaran al descobert! 
Vos esperem en el  C/Julián Peña Nº3 de Valencia ciutat a les 20:00 hores.


CONFERENCIA LLENGUA NAPOLITANA, PATRIMONI CULTURAL UNIVERSAL EN PERILL

18 de Maig de 2018
El Grup d'Accio Valencianista vos convida a la conferencia que organisa L’Institut d’Estudis Valencians baix el titul (Llengua Napolitana, Patrimoni Cultural Universal en perill)” que sera impartida per Massimiliano Verde i presentat per Ferran Ribes i Blasco (President de l’INEV).
ADOCTRINAMENT ANTIVALENCIÀ EN LA SAFOR (TROBADES 2018)

12 de Maig de 2018
De nou i com tristament ve sent costum, se celebraran les trobades catalanistes d´escola valenciana, un acte infame d´adoctrinament  que disfraçat de cultura valenciana, busca fer mella en els mes bulnerables a qualsevol manipulacio, els chiquets,  que si ya de per si patixen estos atacs en els coleges, mes encara si s´afigen jornades deportives, didactiques, musica, i entreteniments que tambe engloben a la familia que alli els acompanya. Multiplicant mes si cap, una ideologia, unes costums i una cultura que plena de contaminacio, busca crear nous nius de catalanisme.
DENUNCIA DEL GAV PER LA CATALANISACIO D'AUSIAS MARCH I LA PRESENCIA D'UNA TERRORISTA COLABORADORA DE TERRA LLIURE EN ELS PREMIS DE BENIARJO

14 d'Abril de 2018
Des del GAV condenem l’acte d’entrega del premi de poesía Senyoriu d’Ausiàs March que es celebra en Beniarjó per part de la regidoria de cultura i educacio per dos motius: primer, per la catalanisacio de l’autor migevalvalencià i segon, per la mantenedora que s’ha triat per a l’acte, la catalanista condenanada per terrorisme Nuria Cadenas. 
DEMANEM EL CARRER FRANCESC ROCA TRAVER EN TORREBLANCA

28 de Març de 2018
Recentment faltà el gran historiador Francesc Roca Traver. En honor a la seua llabor en l'investigacio de l'historia del Regne de Valencia hem demanat al seu poble natal, Torreblanca, que li dedique un carrer en el seu honor.

YA TENIM GUANYADOR DEL PREMI VALENCIANIA 2018

JORNADA CULTURAL "TOTS ELS DIES 9"

JORNADA DE REPLANTACIO EN LA SERRA CALDERONA

CONFERENCIA DEL PATRIMONI VALENCIÀ

FINS SEMPRE, NACHO SANTODOMINGO

DEMANEM L'ETIQUETAGE EN VALENCIÀ DELS PRODUCTES DE CONSUM

APLAÇAT L'HOMENAGE AL PARE FULLANA

El GAV denuncia a Escola Valenciana al Sindic de Greuges

NOVA DATA DE CELEBRACIO DE L'OFRENA AL PARE FULLANA

El GAV denuncia l'adoctrinament d'Escola Valenciana

El GAV organisa este dumenge una Ofrena Homenage al Pare Fullana

El GAV denuncia l'utilisacio de denominacions politisades en l'Universitat de Valencia

Conferencia de N'antoni Fontelles "Llengua Valenciana: processos d'assimilacio i suplantacio" (Modul B del Curs d'Historia i Cultura Valencianes)

El GAV demana a l'Elig CF que utilise la Llengua Valenciana en la seua web

CONCURS FALLER "Premi Valenciania"

La Sexta omet al Valencia CF

VIII Certamen Poetic Parlant en Ausias March

Conferencia de Clausura del Modul I del Curs de Cultura Valenciana

El GAV exigix a Catalunya que torne 4 retaules valencians

El GAV iniciem les gestions de reclamacio del Patrimoni Valencià

MANIFESTACIO UNITARIA VALENCIANISTA


Curiositats

La flexio verbal

Continuant en la segon conjugacio Grup II, verps irregulars, passem a vore la conjugacio del verp dur en les formes compostes de l'indicatiu.

  • Present perfecte: he, has, ha havem, haveu, han + dut.
  • Preterit plusquamperfecte: hagui, hagueres, hague, haguerem, haguereu, hagueren + dut.
  • Futur compost: hauré, hauras, haura, haurem, haureu, hauran + dut.
  • Condicional compost: hauria, hauries, hauria, hauriem, haurieu, haurien + dut.


EL CATALANISME DE COMPROMIS

Una volta mes, Compromís i els seus amics independentistes catalans anant junts de la ma.
En esta ocasio Nomdedeu fent presencia participant en un acte de A.N.C en soport als presos politics. Ha deixat prou clares les seues idees, dient en l’acte “Sereu independents. Nosaltres vindrem darrere”. ¿Algu seguix dubtant del vincul entre Compromis i l’independentisme catala? #STOPcatalanisme #nomosenganyen.


La flexio verbal

Les formes no verbals de la segon conjugacio, verps irregulars, grup II, verp dur son:

  • Infinitiu simple: dur
  • Infinitiu compost: haver dut
  • Participi: dut, dut-a, dut-s, dut-es
  • Gerundi simple: duent
  • Gerundi compost: havent dut
Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.44 Segons