GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


21 de Novembre de 2018

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Grup d'Accio Valencianista: Comunicats GAV

Buscar en este Topic:   


CANCELACIO DE LA JORNADA DE REFORESTACIO

15 de Novembre de 2018
Llamentem comunicar que, degut a la previsio meteorologica, mos hem vist obligats a pospondre la reforestacio.Agraim la multitut de peticions de colaboradors que hem tingut des de que anunciarem l'activitat degut als incendis que patirem el passat estiu.
Per lo que comuniquem als voluntaris que anunciarém la nova data que mos asignen per rets socials i de forma individual als que vos heu interessat.
Gracies a tots i a totes. 🌳
LA VALENCIA MUSULMANA PER ENRIC CALVO EN EL CURS D´HISTORIA

14 de Novembre de 2018

En el proxim curs d´historia obert al public, parlarem de "La Valencia Musulmana" per Enric Calvo, una epoca d'esplendor valencià que hem de donar a coneixer.
vos esperem a les 19:00h en la seu del GAV (C/ Julián Peña 3 de Valencia Ciutat)
SOPAR DE NADAL

14 de Novembre de 2018
Poc a poc s'acosten els dies de Nadal i el GAV volem celebrar-lo en un SOPAR VALENCIANISTE DE NADAL el divendres 14 de decembre. 
Apunta't abans del dijous 22 de novembre i vine a compartir esta nit de germanor 💙🍾🎄✨
663 677 639 / info@gav-valencianistes.com
GRAN JORNADA DE TREBALL i CULTURAL EN EL XI ENCONTRE DE C.E.A.C.A.

5 de Novembre de 2018
Un encontre intens, en la que  acollirem als nostres companyons de CEACA (Coordinadora de Entidades de la Antigua Corona de Aragón) En acabant d'una dura jornada de treball i planificacio de proyectes conjunts per a enguany en els representants de totes les associacions, realisarem, en aquells que pogueren allargar la seua visita en Valencia, atres activitats culturals com l'homenage a Jaume I i l'entrega de recorts de l'encontre o les visites a la Llonja de la Seda, L'Almoina, la Cripta de Sant Vicent Martir o el parage natural de l'Albufera.
 Ha segut fantastic poder ensenyar un poc mes de la nostra terra i compartir les experiencies de la situacio actual en els nostres respectius regnes.
ORGANIGRAMA XI ENCONTRE CEACA

26 d'Octubre de 2018
Esta fi de semana celebrarém en Valencia el XI Encontre de CEACA, en el que colaboren els nostres companyons dels Regnes d'Arago i Balears que mos visiten. Aci teniu els actes publics que hem organisat i als que esteu convidats. Destaquem la conferencia de Lola García Broch "La verdad del origen de los Reinos de la Corona de Aragón" i la visita cultural a la Cripta de Sant Vicent Miartir i els Banys de l'Almirant.
CONFERENCIA INAUGURAL DEL CURS D´HISTORIA

25 d'Octubre de 2018
Este dijous tenim la conferencia inaugural del V CURS D'HISTORIA I CULTURA VALENCIANA que organisem conjuntament en Institut d'Estudis Valencians i Rogle Constanti Llombart 
Vos esperem en la nostra seu a les 18:30h per a sentir a Javier Martinez, expert de l'associacio Templers de Burjassot, parlar dels "Jocs i espectaculs en la Valencia migeval". 
¡No faltes!

POLARISACIO EN EL 9 D´OCTUBRE

25 d'Octubre de 2018
Este 9 d'Octubre hem vist clarament la polarisacio de les postures ideologisades. Els dos extrems radicals que volen tutelar i sometre al Poble Valencià agrediren o amenaçaren a la comitiva valencianista dins de la qual es trobava el GAV, de fet abdos han vandalisat la nostra seu en semanes recents. Es la proba de que el valencianisme no cap en el mateix sac que cap d'eixos dos extrems, sino que som un moviment alluntat dels radicalismes que simplement vol defendre els drets dels valencians a ser lo que som i ser-ho en la nostra llengua, el valencià.
3º ATAC A NOSTRA SEU

25 d'Octubre de 2018
Nou atac a la nostra seu. Fa uns dies, uns anti-valencians, hui, uns atres fascistes, a la fi abdos demostren el seu odi al valencianisme i la seua necessitat de recorrer a mentires, calumnies i falses acusacions per a intentar desvirtuar al Grup d'Accio Valencianista, referent, com en el passat, del valencianisme actiu. 
Senyal de que alvancem. Valencianistes: units, creixem mes, lluitem mes fort.
XI ENCONTRE DE CEACA

25 d'Octubre de 2018

Els dies 27 i 28 d'Octubre el GAV organisa en el Regne de Valencia l'encontre anual de CEACA (Coordinadora de Entidades de la Antigua Corona de Aragón) en una serie d'activitats de treball i de caracter cultural durant la visita dels nostres companyons del Regne de Mallorca i del Regne d'Arago. Pronte vos informarem dels actes publics de l'encontre.
INDIGNACIO EN EL CONSELL DE LA JOVENTUT DE MISLATA

25 d'Octubre de 2018
Mos han informat de que la pagina web del Consell de la Joventut de Mislata te l'opcio llingüistica de "català" marcat per una quatribarrada. Vos convidem a que ENVIEU QUEIXES i demaneu que s'oferixca l'opcio de "LLENGUA VALENCIANA" marcada en una Real Senyera, aixo si, en l'unica normativa del valencià: NORMES D'EL PUIG.

APUNTA´T AL CONGRES VALENCIANISME 2018

RECUPEREM EL CARRER EN EL 9 D´OCTUBRE

2º ATAC A LA SEU DEL GAV

VALENCIA FEST 2018

CURES PANCATALANISTES

VIDEO REIVINDICATIU 9 D´OCTUBRE

CAMPANYA ANTIHUMILLACIONS EN MESTALLA

DINAR DE GERMANOS 9 D´OCTUBRE

CONCURS DE SANT DONIS

SUBVENCIONS A ESCOLA `VALENCIANA´

EL 9 D'OCTUBRE ES I DEU DE SER SIMPLEMENT VALENCIÀ

ADEU A VICENT BLASCO-IBAÑEZ TORTOSA

PRESENTACIO DE ROC CHABÀS

COMUNICAT DIRIGIT AL DELEGAT DEL GOVERN DE VALENCIA EN VISTES AL 9 D´OCTUBRE

UN 9 D´OCTUBRE DIFERENT

DIA DE LES LLENGÜES MINORITARIES

CONFERENCIA: PILOTA VALENCIANA, DEPORT NACIONAL VALENCIÀ

DINERS PER A IMPLANTAR EL CATALANISME

SUBVENCIONS A LA PRENSA CATALANA

CURSOS DE FORMACIO

¡UNITS CREIXEM MES, LLUITEM MES FORT!Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.43 Segons