GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


19 de Febrer de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Grup d'Accio Valencianista: Comunicats GAV

Buscar en este Topic:   


VINE A LA CRIDÀ 2019

19 de Febrer de 2019
Vine junt a les JJGAV a l´acte que dona inici a la millor festa del mon. T´esperem este dumenge en la cridà 2019.
Convoquem a les 18h en l´antiga casa dels caramels.
Ya fa olor a polvora... 
¡Valencians! ¡ya estem en falles!
NOU VIDEO DEL MON DE JUAN I PATRI

19 de Febrer de 2019
Nou video dels youtubers valencianistes de moda d´El Món De Juan i Patrisobre la falsetat del peno de la conquista.
Recomanem la seua visualisacio i seguiment del canal.
PRESENTACIO DEL LLIBRE ¨EL ÚLTIMO VALENCIANO¨

19 de Febrer de 2019
Excelent presentacio que tinguerem el gust de presenciar el passat divendres 15 de febrer, del llibre 'El último valenciano' de Juan Vicente Valls Calatayud. 
Una gran ferramenta per a coneixer i entendre el conflicte valencià.No esperes mes per a adquirir esta obra tan necessaria.
EL GOVERN ANTIVALENCIÀ FIRMA UN ACORT EN ANDORRA PER A LA PROMOCIO DEL CATALA

19 de Febrer de 2019
Si ya existia una convalidacio llingüistica en Catalunya per part del P.P. Ara els del 'canvi' amplien els certificats academics en Andorra en acreditacions de coneiximents llingüistics de catala.Els distints politics antivalencians tenen algo en comu, suplantar la llengua i cultura valencianes.#MarzàCatalaniste #LlenguaValenciana #stopCatalanisme #Renegats

CUERS D´HISTORIA OBERT, `ELS REIS MUSULMANS DE VALENCIA´

14 de Febrer de 2019
3° sessio del modul B del curs obert d'historia. L'escritor i investigador Enric Calvo mos parlarà dels reis musulmans de Valencia. A les 19:00h en C/Julián Peña,3 de Valencia Ciutat
No t'ho pergues.
ACTIVITAT CULTURAL `TOTS ELS DIES 9´

7 de Febrer de 2019
El proxim dissabte dia 9 de febrer Convencio Valencianista celebrarà el "Tots els dies 9" d'este mes.El Grup d´Accio Valencianista, entitat colaboradora, vos participa lo següent: Se dedicarà a l'escultor Octavio Vicent. La seua obra i la seua personalitat avalen esta decisio, reforçada ademes per la possibilitat de complementar-la en la visita a l'exposicio que sobre la "Mare de Deu dels Desamparats" es troba instalada en les sales del MUVIM (Museu de l'Ilustracio i la Modernitat) en la ciutat de Valencia. El lloc per a quedar, a les 10:30 h, sera en l'esplanada front a la porta principal d'acces al museu, pel carrer Quevedo.
CONCURS FALLER "Premi Valenciania"

7 de Febrer de 2019
Un any mes, des del GAV volem oferir un premi a una de les festes mes importants i mes internacionals de la Cultura Valenciana: LES FALLES. Sense dubte un dels que deurien de ser bastio de resistencia de l'identitat i la tradicio valenciana, les falles no poden deixar de participar en este PREMI VALENCIANIA. 
CURS D´HISTORIA (SEGON MODUL)

23 de Giner de 2019
Este dijous a les 19h escomença el segon modul del curs obert d'Historia i Cultura Valenciana que organisem en l' Institut d'Estudis Valencians i el Rogle Constanti Llombart. Esta semana, l'historiador Miquel Marti mos parlarà sobre la Valencia Iberica i l'inexistent fundacio romana de Valencia per Iunius Brutus.

 ¡No t'ho pergues! Coneixer la nostra historia, el nostre passat es molt important per a la defensa de la nostra identitat.
ACLARACIO: "MONGÓ O MONTGÓ"

23 de Giner de 2019
Compartim estes declaracions de Pere Fuentes, president de l'associacio amiga 'ROC CHABÀS' de La Marina.
"Un aclariment per a les persones que diuen que yo vullc canviar el nom del nostre Mont Mongó, els diré que el nom des de fa uns quants sigles sempre se li denomina en el nom de MONGÓ i no de MONTGÓ que des dels anys 60 se li rebateja posant-li la "T" per a ajustar-ho a l'inventada normativa de Pompeu Fabra del "Institut Estudis Catalans" i adoptades en la Comunitat Valenciana baix les normes de Castelló o bases del 32 "AVL", per a que quede clar sobre este tema, ho he tingut molt fàcil i senzill solament he tingut que recórrer als nostres clàssics, botànics, clerics i historiadors com Roc Chabàs, Botanic Cavanilles, Vicente Blasco Ibañez, El nostre venerable Pare Pere i uns quants mes, per lo tant no invente res de nom per al nostre volgut Mont, si no recuperar des de fa uns quants sigles el nom propi de MONGÓ pel nou invent de MONTGÓ, en tot açò crec que esta molt clar, i el que no ho té clar, sense cap problema ho podem parlar tranquilament.... Un abraç"
HOMENAGE DE "TOTS ELS DIES 9" A LUCRECIA BORJA

17 de Giner de 2019
Vos convidem a l´activitat de Convencio Valencianista, "tots els dies 9". Este dissabte en la plaça dels furs del cap i casal a les 10,30 hores. Del del GAV com a entitat colaboradora, esperem la vostra assistencia i difusio.A continuacio podreu llegir mes informacio de l´activitat en el comunicat del Rogle Constanti Llombart

EXIGIM LA PERMANENCIA DE BLASCO IBAÑEZ EN VALENCIA

HA FALTAT MANUEL ZARZO I LOZANO

SUBVENCIONS ENTRE ELS ANTIVALENCIANS

BON NINOU 2019

GRAN EXIT EN LA FIRA DE NADAL DEL LLIBRE VALENCIÀ

NADAL SOLIDARI

EN ESTES FESTES CONSUMIX CAVA VALENCIÀ

VIDEO DE LA TAULA DE TERRITORI EN EL CONGRES VALENCIANISME 2018

BON NADAL

CONCENTRACIO EN RECOLÇAMENT DEL SECTOR AGRICOLA

L´ART I OFICI D´ARGENTERS DE VALENCIA

FIRA DE NADAL DEL LLIBRE VALENCIÀ

NADAL SOLIDARI

LA CONSTITUCIO ESPANYOLA EN NORMES DEL PUIG

EL MON DE JUAN I PATRI I L´ESTATUT VALENCIÀ

VALENCIANISME EN EL MARATO VALENCIA 2018

CONFERENCIA "TRES REGNES I UN CONDAT"

EXIT EN EL CONGRÉS VALENCIANISME 2018

NOVA CANÇO DE CAROL PALMERO

S´ACOSTA EL CONGRES VALENCIANISME 2018

TORRA BUSCA UNA COALICIO JUNT A POLITICS VALENCIANSSelecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.58 Segons