GRUP D'ACCIÓ VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


26 d'Abril de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Grup d'Accio Valencianista: Comunicats GAV

Buscar en este Topic:   


CONFERENCIA DE L´ULTIM DIJOUS DE MES ENTOR A SANT VICENT FERRER

25 d'Abril de 2019
Este ultim dijous de mes, coincidint en la semana de la festivitat de Sant Vicent Ferrer i en l'any del seu sext centenari, Ferran Ribes, el President de l'Institut d'Estudis Valencians, vindra a parlar-mos de la figura del Patro del Regne en l'imaginari valencià. Una conferencia innovadora en la que mos parlarà tambe d'alguns dels aspectes mes desconeguts de Sant Vicent Ferrer ¡No t'ho pergues! 
LO RAT PENAT AL SERVICI DEL PP (EDITORIAL ROGLE CONSTANTI LLOMBART)

25 d'Abril de 2019
Es important no vincular l´activisme cultural en la politica i mes encara si son partits antivalencians que mos han venut al millor postor i en eleccions trauen la Real Senyera a pasejar. Vos deixem en esta interessant editorial del Rogle Constanti Llombart Nº 151 (Abril 2019).


EL GOVERN CENTRAL BLOQUEJA 3.100 MILLONS D´EUROS ALS VALENCIANS

25 d'Abril de 2019
Mentires i promeses que mai deixen de sorprendre´ns.
¿I els politics que mos representen? ¿No diuen res?
Governe qui governe hem seguit i seguirem igual fins a que una força purament valenciana que no tinga que obeir a ningu paralise esta discriminacio i atacs constants.¡NoSomMonedaDeCanvi!

INFORMACIO D´ESTE BLOQUEIG: LASPROVINCIAS
NOU VIDEO DELS YOUTUBERS VALENCIANISTES

25 d'Abril de 2019
Nou video dels youtubers valencianistes del Mon de Juan i Patri, que en esta ocasio mostren un video sobre els idiomes marginats del mon.
Esperem que  vos agrade.

VELADA POETIC-FESTIVA

25 de Març de 2019
Este dijous, ultim de març celebrarém la tradicional i esperada velada poetic-festiva en la seu del GAV, de la ma d'alguns dels grans autors de poesia en Llengua Valenciana com son Ampar Cabrera, Ferran Gil, Josep Nebot, Juanjo Serra (Guanyador del Premi Valenciania 2019), Manolo Lagardera i Sito Sanchis. Estem segurs de que mos faran fruir i riure com tots els anys en el seu humor i ingeni. En acabant continuarém en l'habitual picaeta del GAV. 
Vos esperem este dijous a les 20h en la nostra seu 
¡NO T'HO PERGUES!
PREMI LLEALTAT 2019

22 de Març de 2019
Tenim l'honor d'anunciar al guanyador del PREMI LLEALTAT 2019, ell es En FERRAN RIBES, treballador incansable en defensa de l'Identitat Valenciana a tots els nivells i President del nostre organisme academic i normatiu referent l' Institut d'Estudis Valencians. La seua dedicacio, constancia i llealtat cap a un autentic ideari purament valencianiste el fan mereixedor d'este prestigios guardo ¡ENHORABONA! Pronte publicarém l'entrevista al nostre premiat d'enguany per a que sapiau mes d'ell i de la seua admirable llabor.
PRESENTACIO DE LLUNA EN PERIGEU I SORPRESA FINAL

22 de Març de 2019
¡ACTE IMPRESCINDIBLE EL DIVENDRES 29! 
💙❤️💛 Lola Garcia Broch vindra a la nostra seu per a presentar-mos la seua novela de vivencies de postguerra, "Lluna en Perigeu" publicada per Edicions Mosseguello -que acaba d'eixir en segona edicio- i ademes, EN PRIMICIA s'estrenarà el video de la seua entrevista que han realisat els nostres amics de Raonem ¡NO T'HO POTS PERDRE!
ENTREGA DEL PREMI VALENCIANIA

22 de Març de 2019
Acte d´entrega per part de nostres presidentes del Palet i diploma del PREMI VALENCIANIA 2019 💙❤️💛 a la @fallapintorsegrelles per l'escena del llibret infantil de Joan Josep Serra. Gracies a les falleres majors, presidents i als demes fallers per fer-mos sentir com en casa i sobretot per defendre la valenciania des de la seua falla
LA PENYA VALENCIANISTA GRUP D´ACCIO EN EL CENTENARI DEL VCF

22 de Març de 2019
Els companyons de la Penya Valencianista Grup d'Accio estigueren en la celebracio del centenari del Valencia C.F. Si vos l'heu perdut aci teniu el vídeo emitit en directe de la cremà de la falla del centenari, l´ultim acte que tancà un 18 de març ple de sentiment en esta festivitat d´un dels clubs mes famosos de tot el deport valencià ¡Enhorabona!.

C´S JUSTIFICA L´INFRAFINANCIACIO

22 de Març de 2019
Llamentables declaracions de Maria Muñoz de Ciudadanos "Si el Estado Ha infrafinanciado a la Comunidad Valenciana, sus motivos tendría" mateix partit dispost a pactar en PP i Vox, mateix partit que s'opon a la recuperacio del Dret Civil Valencià, mateix partit que nega l'existencia de la Llengua Valenciana... ANTIVALENCIANS en definitiva VERGONYOS

BLINDACIO DEL CANAL "À PUNT"

GUANYADOR DEL PREMI VALENCIANIA 2019

JORNADA FESTIVA FALLERA

PANCATALANISME I SUBVENCIONS

DONES VALENCIANES EN EL CURS D´HISTORIA

RIBO I ELS INTERESSOS DEL "pais valencià"

3 DE MARÇ DIA DE LA LLENGUA VALENCIANA

ESTRELLA GALICIA ROTULA ESTES FALLES EN LLENGUA VALENCIANA

MASCLETÀ I PAELLA DE GERMANOR

IX CERTAMEN POETIC "PARLANT EN AUSIAS MARCH"

CRIDÀ 2019, CRONICA

EL MON DE JUAN I PATRI (VALENCIÀ, ¿IDIOMA O DIALECTE?)

¿GRAFITIS EN EL PATRIMONI VALENCIÀ?

UN SENADOR DE COMPROMIS OBLIDA QUE DES DE FA MOLTS ANYS EL VALENCIANISME ESTÀ FART DEL CATALANISME

VINE A LA CRIDÀ 2019

NOU VIDEO DEL MON DE JUAN I PATRI

PRESENTACIO DEL LLIBRE ¨EL ÚLTIMO VALENCIANO¨

EL GOVERN ANTIVALENCIÀ FIRMA UN ACORT EN ANDORRA PER A LA PROMOCIO DEL CATALA

CUERS D´HISTORIA OBERT, `ELS REIS MUSULMANS DE VALENCIA´

ACTIVITAT CULTURAL `TOTS ELS DIES 9´

CONCURS FALLER "Premi Valenciania"Selecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.52 Segons