GRUP D'ACCIO VALENCIANISTA

En defensa de l'identitat valenciana


21 d'Agost de 2019

Utilisem cookies propies. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu us. Per a mes informacio Politica de cookies
Grup d'Accio Valencianista: Comunicats GAV

Buscar en este Topic:   


TAULA D´ANALISIS POLITIC

25 de Juny de 2019
Este dijous 27 de juny tindrem l´oportunitat d´escoltar una taula redona d´analisis de la situacio del valencianisme politic per experts en el mon del periodisme, marketing i sociologia. Intervindran: Jesualt Masia, Antoni Fontelles i Manolo Matas
Vos esperem a les 20:00h en la nostra seu, un acte d´obligada assistencia per a quells que desigen treballar per el valencianisme en el mon politic.

EL DIA DE SANT JOAN NO ES EL DIA DELS PPCC

25 de Juny de 2019
El dia de Sant Joan res te que vore en l´imperialisme d´alguns que volen utilisar la celebracio universal del solstici d'estiu com a ferramenta per a potenciar els inexistents "països catalans". Ridiculs ells i vergonyos que els governs ho permeten.
CONTACTEM EN RTVE

25 de Juny de 2019
Seguim en les gestions solicitant respecte per l'insult del programa Masterchef de "Televisión Española" als valencians el passat 18 de juny. Les disculpes i rectificacio tal volta puguen conseguir que alguns espectadors valencians seguixquen de nou este programa. 
Una queixa realisada el passat divendres 21 i de la que esperem que done els seus fruits.
Informarem proximament de les novetats.
EXITOSA JORNADA DE PILOTA VALENCIANA DIRIGIDA A CHIQUETS I JOVENS

25 de Juny de 2019
¡JORNADA ESPECTACULAR EN ELS CHIQUETS EN LA JORNADA DE PILOTA VALENCIANA DE LES JJGAV! 
Una jornada ludic-deportiva en la que el nostre mestre pilotari Enric Canet Va impartir un curset formatiu basic del nostre deport nacional. La major satisfaccio de totes: vore als mes menuts fruïnt d'un mati jugant al raspall i escala i corda en rises i en germanor. Al finalisar ferem entrega dels diplomes d'assistencia a esta nova jornada de pilota valenciana.

CURS D´HISTORIA "EL TERCERVIÏSME EN LA VALENCIA CONTEMPORANEA"

19 de Juny de 2019
No vos pergau este dijous la clase del curs d'historia i cultura valenciana sobre el tercerviïsme en Valencia que impartirà l'historiadora de contemporanea Sandra Ombuena, Presidenta de les Joventuts del GAV i membre de la seccio d'historia de l' Institut d'Estudis Valencians. Una explicacio fonamental d'esta corrent ideologica i politica que està, desgraciadament, a l'orde del dia en la Valencia actual.
EL PERIODIC THE TIMES PROPON VIAJAR A VALENCIA COM ALTERNATIVA A BARCELONA

19 de Juny de 2019
El destacat periodic americà The New York Times, recomana Valencia Ciutat com a desti cosmopolita "d'encant mediterraneu". Destaca la nostra historia i arquitectura, aixina com atres atractius culturals i ludics de talla mundial (sense oblidar la nostra importancia en la llista de la Unesco World Heritage). En definitiva mos descriuen com una ciutat europea puntera ¡I ho som! 
No tenim res que envejar a cap atra ciutat.


PRESENTACIO DEL LLIBRE OCORREGUÉ EN EL CABANYAL

13 de Juny de 2019
El divendres que ve, dia 14, presentarém la novela de Nelo Solis ambientada en el barri valencià del Cabanyal ¡un llibre perfecte per a llegir este estiu! Vine a coneixer mes sobre "Ocorregué en el Cabanyal" d'Edicions Mosseguello.
. ¡T'esperem! 📚📖💙
CURS OBERT D´HISTORIA "COHERENCIA NORMATIVA"

12 de Juny de 2019
Este dijous en el modul C del curs d´Historia obert del INEV, tindrem l´oportunitat de sentir a Jesualt Masià i a J. F. Mir parlant sobre la "Coherencia Normativa". Tesperem  este dijous 13 de juny a les 18:30 en la Seu del GAV (C/ Julià Penya Nº3 de Valencia Ciutat).
CONFERENCIA DEL CURS D´HISTORIA: LA LLENGUA VALENCIANA EN EL SIGLE XIII

6 de Juny de 2019
El dijous, 6 de juny, tindra lloc la tercera conferencia del modul C del Curs de Cultura Valenciana de l'Institut d'Estudis Valencians, en esta ocasio Miquel A. Lledó parlarà sobre "La llengua valenciana en el sigle XIII: caracterisacio a traves dels documents coetaneus". El ponent abordarà la caracterisacio de la llengua valenciana en una epoca tan primerenca com el sigle XIII
PREMI LLEALTAT 2019. TOT UN EXIT

3 de Juny de 2019
Anit tingue lloc la celebracio de la gala d'entrega del Premi Llealtat 2019 que enguany hem otorgat a En Ferran Ribes i Blasco. Una gran nit de germanor en la que contarem en la presencia de grans intelectuals i activistes del valencianisme. Bona part de l'elite valenciana recolzà ahir al nostre premiat, el President de l' Institut d'Estudis Valencians, fruint de grans parlaments a lo llarc de l'acte que lloaren la figura de Ferran i reflexionaren sobre la nostra societat i moviment. 

Pronte compartirém en tots vosatros la cronica i l'album d'esta gran nit valencianista.

ABANDONAMENT DEL NOSTRE PATRIMONI

EL CATALANISME AUMENTA EN EL CONGRES DELS DIPUTATS

EMOTIU TRASLLAT REIVINDICATIU

PRESENTACIO DE LLIBRES "HOMENAGE A LLOMBART i LA COOFICIALITAT DE LA LLENGUA VALENCIANA

VINE AL TRASLLAT DE LA PATRONA EN MOSATROS

REBUIG ALS BISBES VALENCIANS

CONFERENCIA "EL GENUÏNISME I L´AUTOODI" PER TONI FONTELLES

EL CANAL CATALANISTE ÀPUNT VA DE MAL EN PIJOR

PREMIS DE L´INSTITUT D´ESTUDIS VALENCIANS

EMOTIU ACTE COMMEMORATIU ALS MAULETS

4 DE MAIG, ACTE COMMEMORATIU DE LA BATALLA D´ALMANSA

L´AGENCIA VALENCIANA ANTI FRAU DENUNCIA IRREGULARITATS GREUS EN SUBVENCIONS AL PANCATALANISME

CONFERENCIA DE L´ULTIM DIJOUS DE MES ENTOR A SANT VICENT FERRER

LO RAT PENAT AL SERVICI DEL PP (EDITORIAL ROGLE CONSTANTI LLOMBART)

EL GOVERN CENTRAL BLOQUEJA 3.100 MILLONS D´EUROS ALS VALENCIANS

NOU VIDEO DELS YOUTUBERS VALENCIANISTES

VELADA POETIC-FESTIVA

PREMI LLEALTAT 2019

PRESENTACIO DE LLUNA EN PERIGEU I SORPRESA FINAL

ENTREGA DEL PREMI VALENCIANIA

LA PENYA VALENCIANISTA GRUP D´ACCIO EN EL CENTENARI DEL VCFSelecciona Idioma de l'Interface:

English Spanish Valencian


Tots els logos i marques d'este lloc web son propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris son propietat de les persones que els fan, el resto © 2008 Grup d'Accio Valencianista.
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Pagina Generada en: 0.43 Segons